خانه / خبر گردشگری / نکات سفر / خوشمزه ترین غذاهای ارمنستان

خوشمزه ترین غذاهای ارمنستان

1.مانته

مانته یکی از غذاهای سنتی ارمنستان است و در اصل نوعی پیراشکی محلی می باشد که شامل کوفته‌های پخته شده گوشت گاو یا گوسفند است که و جهت پذیرایی از طعم دهنده هایی مانند ماست موسیر یا گوجه استفاده می شود که طعم لذیذ آنرا دوچندان می کنند.

 

2.دلمه

دلمه ترکیبی از گوشت و سبزیجات است که درون برگ‌های تازه انگور پیچیده می‌شوند. در صورت تمایل می‌توان از برگ کلم یا سبزی‌های خوردنی دیگر هم استفاده کرد. این غذا در زبان ارمنی “Tolma” تلفظ میشود و به عنوان یکی از بهترین وعده های گیاهی در ارمنستان به شمار میرود.

3.کباب لولا ارمنستان یکی از اصیل ترین کباب ها و غذاهای ارمنستان

مواد تشکیل دهنده کباب لولا: برای تهیه این غذا گوشت راسته گوسفند که در تخم مرغ، فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی، برگ نعناع، فلفل سیاه و پیاز خوابانده شده است را کباب میکنند.طعم این کباب شگفت انگیز است. این غذای ارمنی را با مقداری برنج میل کنید تا بتوانید طعم حقیقی آن را تجربه کنید.

4.بورک پنیری

این غذا یک شیرینی تند است که با خمیر اسفناج و گوشت گاو به همراه لایه ای از پنیر تهیه میشود.هر تکه ای از این شیرینی کاملاً ترد و چیپسی شده است و با هر ذائقه ای سازگار است. این غذا یکی از غذاهای زمستانی معروف ارمنستان به حساب می آید که به شما پیشنهاد می کنیم حداقل یک بار آن را امتحان کنید.

5.خوروواتس

خوروواتس یک نوع کباب محبوب ارمنی است که از خوردن آن در رستوران‌ها، مهمانی‌های خانوادگی و فست‌فودهای ارمنستان و سراسر جهان لذت می‌برند.این غذا شبیه به شیشلیک ایران است اما نحوه طبخ آن کمی متفاوت است.برای طبخ این غذا از گوشت دنده گاو، خوک و بره استفاده میشه و ادویه های معروف به ان می زنند.

6.قاپاما 

قاپاما خوراکی معروفی است که با کدوتنبل درست می‌کنند و اغلب درجشن های کریسمس می‌خورند. برای آماده کردن این غذا قسمت بالای کدو را می‌برند، داخل آن را خالی می‌کنند با برنج پخته شده و میوه‌های خشک شده مانند بادام خرد شده، سیب، ذرت، زردآلو، آلو، خرما، آلوی بخارا و کشمش پر می‌کنند.

همچنین معمول است که روی آن عسل و دارچین یا خاک قند بریزند. پس از آن، کدو تنبل پخته می‌شود تا نرم شود، سپس روی میز آورده، برش داده و سرو می‌شود. قاپاما از بهترین غذاهای ارمنستان می‌باشد.

7. خاش یا کله‌پاچه

خاش شامل پا و سر پخته شده گوسفند یا گاو  است و از دیگر قسمت‌های بدن گاو مانند مغز، سر و سیرابی هم ممکن است استفاده شود. خاش علاوه بر ایران و ارمنستان غذای سنتی کشورهایی مانند آلبانی، آذربایجان، بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، گرجستان،عراق، مغولستان و ترکیه است.

8.باستورما اشتها آورترین غذای ارمنستان

این غذای ارمنی یک غذای خوشمزه شامل گوشت گاو خشک و چاشنی دار شده با ادویه هایی مثل سیر، فلفل سیاه، زیره سبز و فلفل قرمز است.

8.خاشلاما

خاشلاما نیز یکی از قدیمی‌ترین و مشهورترین غذاهای محلی ارمنستان است که از گوشت بره به همراه سبزیجات تهیه می‌شود. بنا به روایت‌ها، این غذا از کلمه «هاشل» به معنی تکه گوشت پخته شده گرفته شده است.

9.کوفته خام یک غذای سنتی در ارمنستان

کوفته خام از گوشت گاو تهیه میشود، گوشت گاوی که با رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، پودر زیره، فلفل قرمز، نمک دریایی و بلغور مخلوط شده است. می توانید در ارمنستان از خوردن این کوفته تند به همراه لیمو و روغن زیتون لذت ببرید.

 

کانال تورهای لحظه آخری

همچنین ببینید

همسایه ای که باید به او سر بزنیم،باکو

۵ مکان دیدنی در جمهوری آذربایجان جمهوری آذربایجان، کشوری است که در منطقه قفقاز قرار …

دیدگاهتان را بنویسید