خانه » ویزاها » ویزا هند » ویزا هندوستان

ویزا هندوستان

– تمام اتباع کشورهای خارجی برای ورود به هند باید دارای مدارک معتبر گردشگری بین المللی باشند. منظور از این مدارک، پاسپورت ملی و ویزای معتبری است که از سفارت یا کنسولگری هندی دریافت شده   باشد. البته اتباع کشورهای نپال، بوتان و مالدیو از این قانون و شرایط مستثنی هستند. بنابراین ایرانی ها، همچون شهروندان دیگر کشورها برای سفر به کشور هند لازم است جهت اخذ ویزا اقدام نمایند .

– ویزاهای هند به طور کلی به چند نوع تقسیم می شوند که عبارت اند از: ویزای گردشگری، تجاری، دانشجویی، کنفرانس، پزشکی، تحقیقاتی، ورود، کارورزی و ویزای فیلم.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هند

  • فرم مشخصات

  • کپی تمام صفحات شناسنامه

  • اصل پاسپورت امضا شده (از تاریخ پرواز حداقل 6 ماه اعتبار)

  • 2 قطعه عکس 5*5 (زمینه سفید-بدون عینک-در سه ماه اخیر گرفته شده باشد)

  • حضور در محل دفترمربوط به انگشت نگاری برای تمامی متقاضیان اخذ ویزای توریستی الزامی است.(به غیر از کسانی که در اپلیکیشن فرم آنان عدم نیاز به حضورشان درج شده باشد)

  • مسافران بالای 70 سال و زیر 12 سال و افرادی که در یک سال گذشته به هند سفر داشته اند برای اقدام اخذ مجدد روادید کشورهندوستان به انگشت نگاری نیازی ندارند، اما حضور ایشان در دفتر انگشت نگاری (نگین پرواز) الزامی می باشد.

  • در صورتی که مسافر خودش برای هتل یا پرواز اقدام میکند بلیط و واچرهتل ارسال شود.

  • در صورتی که مسافر قبلا به هند سفر کرده، ارائه پاسپورت قدیمی دارای ویزای هند الزامی می باشد.

 

– طول مدت فرآیند پردازش ویزا بین 10 تا 15 روز کاری به طول می انجامد .

 

– اعتبار ویزا :

مدت اعتبار ورود ویزا هند 3ماه از تاریخ صدور می باشد که مسافرین محترم می توانند 29روز از این 3ماه اقامت را استفاده نمایند یعنی 2ماه فرصت برای ورود به هند از تاریخ صدور ویزا دارند که می توانند اقامت نمایند که در غیر این صورت ویزا غیر قابل استفاده می باشد.

 – نکته ( دولت هند شدیدا از تمدید ویزا جلوگیری می کند مگر در موارد اورژانسی مانند دلایل پزشکی )

آدرس مرکز انگشت نگاری برای ویزای هند :

تهران: خیابان بهشتی، بعد از تقاطع سهروردی ، ساختمان نگین ، پلاک 145

نمونه ویزا هندوستان :

 

درباره سمیعی

پاسخ دادن

کانال تورهای لحظه آخری آژانس ساحل کاسپین