خانه » ویزاها » ویزا برزیل

ویزا برزیل

ویزای برزیل

مدارك لازم جهت اخذ ویزای برزیل اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار اصل گواهی اشتغال به کار و یا پروانه کسب ترجمه شناسنامه رزرو بلیط رفت و برگشت ( برای حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست ویزا ) رزرو هتل و یا دعوتنامه گردش سه ماهه حساب بانکی ( با 30 میلیون موجودی ) سند ازدواج ...

ادامه مطلب »
کانال تورهای لحظه آخری آژانس ساحل کاسپین