خانه » ویزاها » ویزای شنگن

ویزای شنگن

ویزای شنگن

مدارک لازم جهت ویزای شنگن: – مدارك شغلی *براي دانشجویان : کارت بین المللی دانشجویی ، گواهی اشتغال به تحصیل *اعضاي هئیت علمی دانشگاه ها : اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار (اعضاي هیئت علمی) *براي دانش آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزي *براي صاحبان شرکت هاي ...

ادامه مطلب »
کانال تورهای لحظه آخری آژانس ساحل کاسپین